کارلوس آلکاراس با عبور مقتدرانه از کسپر رود، حریف بن شلتون در فینال مسترز پاریس شد.
تنیسفا – ستاره اسپانیایی که تنها یک روز قبل تا آستانه حذف پیش رفته بود، شنبهشب در نیمهنهایی مسترز پاریس با نمایشی مسلط و در دو ست مشابه ۶-۴ از سد کسپر رود گذشت تا برای نخستین بار به دیدار پایانی این رقابتها برسد.
بخت دوم قهرمانی برای این پیروزی تنها به ۸۶ دقیقه زمان نیاز داشت و در تمام مسابقه حتی یک فرصت بریک هم به حریف نروژی نداد. آلکاراس در هر ست یک بار سرویس رود را شکست و در گیمهای سرویس خود مجموعاً فقط ۹ امتیاز از دست داد تا هفتمین بردش در هشتمین رویارویی با این حریف را ثبت کند.
این نمایش کمدردسر درست یک روز پس از نبرد دشوار او مقابل تیلور فریتز رقم خورد؛ دیداری که آلکاراس در آن دو فرصت پیروزی حریف را نجات داد و در سه ست به برتری رسید. اما در نیمهنهایی خبری از آن فراز و فرودها نبود و تنیسباز اسپانیایی با حفظ کیفیت بازی خود، فرصت چندانی برای بازگشت به رود نداد.
آلکاراس پس از صعود گفت: «واقعاً خوشحال هستم و به خودم افتخار میکنم. این تورنمنت همیشه برایم دشوار بوده و هر بار که به اینجا آمدهام به مشکل خوردهام. پیش از این بهترین نتیجهام یکچهارم نهایی بود. این بار با طراوت بیشتر، انگیزه و اشتیاق بالاتری به این بخش از فصل رسیدهام و از حضور در مسابقات و رقابت کردن لذت میبرم.»
مسابقات پاریس هفتمین مسترز متفاوتی است که آلکاراس به فینال آن راه پیدا میکند. ستاره ۲۳ ساله برای یازدهمین بار در مجموع به دیدار قهرمانی یک تورنمنت مسترز رسیده و از میان ۹ رویداد این سطح، تنها فینال کانادا و شانگهای در کارنامهاش خالی مانده است.
در سوی دیگر جدول، بن شلتون پس از واگذاری ست نخست به لوکا ون اشه، امید کشور میزبان، جریان مسابقه را تغییر داد و با نتایج ۵-۷، ۶-۳ و ۶-۴ پیروز شد.
آلکاراس در رویارویی با شلتون رودررو ۳-۱ پیش است، اما آخرین رویارویی آنها در اوپن آمریکا امسال با پیروزی شلتون در نبردی پنجسته پایان یافت. تنها مصاف قبلی این دو در سالن نیز در لیور کاپ ۲۰۲۴ برلین به سود آلکاراس تمام شد
ستاره اسپانیایی درباره فینال گفت: «خیلی مشتاقم و واقعاً میخواهم شکست مقابل بن را جبران کنم. مسابقه قبلی بسیار سخت بود. سعی میکنم در لحظات مهم، بعضی کارها را متفاوت انجام دهم؛ همان جاهایی که دفعه قبل احتمالاً خوب عمل نکردم.»
کارلیتوس که هفته گذشته قهرمان مسابقات ۵۰۰ امتیازی وین شد، با هشت پیروزی متوالی به فینال روز یکشنبه میرسد؛ دیداری که فرصت کسب نخستین جام او در مسترز پاریس خواهد بود.

















