پنجمین روز مسترز تورانتو با صعود زورف و رونه و حذف موزتی و مدودف همراه بود.
تنیسفا – در چارچوب مرحله سوم رقابتهای مسترز تورانتو ۲۰۲۵، الکساندر زورف با بازگشت مقابل متئو آرنالدی راهی دور یکهشتم نهایی شد.
بخت نخست قهرمانی به رغم شکست ۷-۶ در ست اول، به بازی برگشت و در دو ست بعدی با نتایج ۶-۳ و ۶-۲ حریف ایتالیایی خود را مغلوب کرد.
ستاره آلمانی با این پیروزی به اولین بازیکن متولد دهه ۹۰ میلادی تبدیل شد که به ۵۰۰ برد در سطح حرفهای دست پیدا میکند؛ رکوردی قابل توجه برای مرد سوم تنیس جهان.
این تنیسباز ۲۸ ساله بعد از پیروزی گفت: «این یک دستاورد بزرگ است. بازیکنان زیادی نیستند که به این نقطه برسند. البته امیدوارم ۵۰۰ پیروزی دیگر هم در راه باشد، و شاید حتی بیشتر! وقتی دوران حرفهای خود را شروع میکنید، آرزو دارید در تور تنیس مردان بازی کنید، آرزو دارید موفق باشید و تا جایی که امکان دارد برنده شوید. فکر میکنم ۵۰۰ برد قطعاً یک نقطه عطف است و بابت این موضوع خوشحال هستم.»
زورف در مرحله بعد باید به مصاف فرانسیسکو سروندولو آرژانتینی برود؛ بازیکنی که در سه تقابل قبلی موفق به شکست زورف شده است. این اولین رویارویی دو بازیکن در زمین هارد خواهد بود.
در دیدارهای دیگر، هولگر رونه و کسپر رود مردان شماره نُه و سیزده تنیس جهان نیز با پیروزی برابر حریفانشان به مرحله یکهشتم نهایی رسیدند. رونه دانمارکی در دو ست پیاپی با نتایج ۶-۲ و ۶-۴ برابر الکساندر مولر به برتری رسید و رود نروژی ۷-۵ و ۶-۴ بر نونو بورژش پرتغالی غلبه کرد تا حریف کارن خاچانوف در مرحله یکهشتم نهایی شود.
لورنزو موزتی و دنیل مدودف اما از بازیکنان ناکام روز گذشته بودند و به ترتیب با پذیرش شکست برابر الکس میکلسن و الکسی پاپیرین از گردونه رقابتها کنار رفتند. میکلسن، تنیسباز ۲۰ ساله آمریکایی بعد از شکست ۳-۶ در ست اول دو ست بعدی را ۷-۶ و ۶-۴ از بخت سوم رقابتها برد تا برای دومین بار در دوران حرفهای خود حریفی از جمع ده بازیکن برتر ردهبندی را کنار بزند.
مدودف روس نیز با وجود آنکه در ست اول ۷-۵ به پیروزی رسید، در دو ست بعدی با نتایج مشابه ۶-۴ مغلوب حریف استرالیایی و مدافع عنوان قهرمانی مسابقات شد تا روند ناکامیهایش همچنان ادامه داشته باشد. این مسابقه ساعت یک بعد از نیمه شب به پایان رسید و مدودف که به شدت از نتیجه ناراضی بود بدون آنکه وسایل خود را جمع کند مستقیماً استادیوم را ترک کرد!
دیدارهای باقیمانده از مرحله سوم مسترز تورانتو روز جمعه پیگیری خواهد شد.



























حاج آقا جریان عصبانیت مدودف چی بوده؟ از داوری بوده؟
واقعیتش من نتونستم بازی رو ببینم دیشب. زیاد درجریان نیستم.
این روزها سرم خیلی شلوغه. نمیرسم بیشتر بازی ها رو ببینم. مخصوصا این که فصل آمریکا هم تایم بازی هاش نصف شبه که دیگه کلا نمیشه دید.
ولی خب این جور کارها برا مدودو عادیه.
روزهایی که خوب بازی نکنه یا ببازه حرکت های عجیب زیاد میزنه. الکی اعتراض میکنه و ….
مثلا دیروز بعد بازی کوله و وسایلش رو باخودش نبرده. تنهایی صاف رفته بیرون.
خلاصه حسابی همه رو خندونده
از مدودو این حرکت ها عجیب نیست.