نواک جوکوویچ از پایان همکاری با اندی ماری خبر داد.
تنیسفا – اسطوره ۳۷ ساله صرب با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خود با تمجید از ماری نوشت:
«ممنونم مربی اندی، بابت تمام زحمات، لحظات خوش و حمایتی که طی شش ماه گذشته، چه در درون زمین و چه بیرون از آن، از من داشتی. واقعاً از اینکه توانستیم دوستیمان را عمیقتر کنیم، لذت بردم.»
همکاری ماری و جوکوویچ پیش از فصل ۲۰۲۵ آغاز شد؛ زمانی که جوکوویچ از رقیب دیرینهاش، که بهتازگی بازنشسته شده بود، دعوت کرد تا در تمرینات پیشفصل به او بپیوندد.
این همکاری شروع امیدوارکنندهای داشت و جوکوویچ با شکست کارلوس آلکاراس در مرحله یکچهارم نهایی اوپن استرالیا به نیمهنهایی رسید. اما در ادامه فصل، شرایط برای مرد صرب چندان خوب پیش نرفت و او به جز نایبقهرمانی در مسترز مایمی، در سایر رقابتها در همان مرحله اول حذف شد تا شرایط بحرانی او ادامه پیدا کند.
همکاری این دو رقیب پیشین در حالی به پایان رسید که انتظار میرفت ماری دست کم تا ویمبلدون در کنار جوکوویچ باقی بماند. اما این دو پیش از گرند اسلم رولان گاروس تصمیم به قطع همکاری گرفتند.
خاطرنشان میشود جوکوویچ در آخرین گام خود جهت آمادگی برای حضور در گرند اسلم رولان گاروس، هفته آینده راهی سوئیس خواهد شد تا در رقابتهای ۲۵۰ امتیازی ژنو شرکت کند.
جوکو رد داده