فصل درخشان تنیس ایتالیا تکمیل شد.
تنیسفا – تیم ملی تنیس ایتالیا با پیروزی در دو مسابقه انفرادی خود مقابل هلند قهرمان رقابتهای دیویس کاپ شد.
در روز پایانی این رقابتها ابتدا متئو برتینی با غلبه بر بوتیک فان زنشلوپ ایتالیا را پیش انداخت و در ادامه، یانیک سینر مرد اول تنیس جهان نیز تالون خریکسپور را در دو ست پیاپی با نتایج ۷-۶ و ۶-۲ از پیش رو برداشت تا لاجوردیپوشان سزاوارانه از عنوان قهرمانی خود در جام دیویس دفاع کنند.
حسن ختام یک سال فوقالعاده برای تنیس ایتالیا در مالاگا.
عینک آفتابی بارنر
Le Marais Tortoise Sun
حراج
Original price was: 5,000,000 تومان.4,250,000 تومانCurrent price is: 4,250,000 تومان.
نمایش محصول
کوله تنیس بابولات
Pure Aero Rafa 2
حراج
Original price was: 7,500,000 تومان.6,375,000 تومانCurrent price is: 6,375,000 تومان.
نمایش محصول
ساک تنیس ویلسون
Roland Garros Super Tour 9 Pack Bag 2024
حراج
Original price was: 9,900,000 تومان.8,415,000 تومانCurrent price is: 8,415,000 تومان.
نمایش محصول
راکت تنیس ویلسون
Minions Clash 100 V2 2024
حراج
Original price was: 20,900,000 تومان.18,810,000 تومانCurrent price is: 18,810,000 تومان.
نمایش محصول
ایتالیاییها که سال گذشته پس از حدود نیم قرن فاتح دیویس کاپ شدند، با گذشت دوازده ماه شاهد موفقیتهای چشمگیری بودند: ستاره مردان آنها قهرمان دو گرند اسلم شد و به صدر جدول ردهبندی رسید، نماینده زنانشان نایبقهرمان دو گرند اسلم شد و به رتبه چهارم جهان دست یافت و در هر دو بخش رقابتهای تیمی یعنی دیویس کاپ و بیلی جین کینگ کاپ جام قهرمانی را از آن خود کردند.
سینر که همانند پارسال ستاره تیمش در این دوره رقابتها بود، بعد از قهرمانی گفت: «سال شگفتانگیزی بود. به همه اعضای تیم افتخار میکنم. تلاش زیادی پشت این قهرمانی نهفته است و بسیار خوشحالم که بار دیگر جام این رقابتها را در دست میگیرم. روز دشواری داشتیم چون هر اتفاقی میتوانست رخ دهد.»
پسر هویجی تنیس بعلاوه با این پیروزی به یک رکورد خاص هم دست یافت و به تنها بازیکن تاریخ تبدیل شد که در یک فصل، دو گرند اسلم، مسابقات پایانی فصل و جام دیویس را فتح کند.
این برای نخستین بار در ۱۱ سال اخیر است که یک تیم دو بار متوالی عنوان مسابقات دیویس کاپ را به دست میآورد. آخرین بار تیم جمهوری چک در سالهای ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ و با فرمت سابق این تورنمنت قهرمان شده بود.
به این ترتیب پرونده رقابتهای تنیس در فصل ۲۰۲۴ با قهرمانی ایتالیا در هر دو رویداد تیمی دیویس کاپ و بیلی جین کینگ کاپ بسته شد.
درود
بد نيست اگر مقاله يا تحقيقي از دليل موفقيت هاي ايتاليا داريد، منتشر كنيد.
روز و روزگار خوش
تنیس یه ورزش کاملا انفرادیه
حتی تو بازی های تیمیش هم خود بازی ها فردی هستن. پس مهم ترین دلیلی که باعث میشه یه کشور تو تورنمنت های ملی موفق ظاهر بشه داشتن تنیسورهای خوبه.
یعنی مهم ترین مسئله به توانمندی خود تنیسورها برمیگرده و مسائل مدیریتی ، برنامه ریزی، بازیکن سازی و… تو درجه دوم اهمیت قرار میگیرن.
پس درمورد موفقیت های ایتالیا تو این دوسال فقط میشه به کیفیت فوق العاده سینر اشاره کرد. که بنظر من اصلی ترین دلیلی موفقیت تیم ایتالیا هم وجود سینر بود.
شما اگه سینر رو از تیم ایتالیا حذف کنید بنظرتون تیم ایتالیا تا چه مرحله ای میتونس بالا بره ؟؟
زمانی میشه از پیشرفت کلی ورزش تنیس تو یه کشور صحبت کرد که اون کشور بتونه تو یه دوره زمانی طولانی تعداد تنیسورهای تاپ زیادی رو معرفی کنه. یا بقولی این تنیسور تاپ که خداحافظی کرد پشت بندش یکی مثل اون ظهور کنه. یا بطور همزمان چندتا تنیسور تاپ از اون کشور باشن.
مثل کشور چک تو بخش زنان. (هم تک نفره هم دو نفره)، یا تنیس کشور آمریکا.
درمورد کشور چک میتونیم بحث کنیم که چک چطوری اینهمه تنیسور زن خوب میسازه؟
ولی درمورد ایتالیا و موفقیت های اخیرش صرفا میشه گفت دلیلش توانمندهای فردی تنیسورهاش بوده که اونم نود درصد بخاطر سینر بوده.
بشخصه فکر میکنم تیم ایتالیا در نبود سینر شانسی تو تورنمنت ها نداره. حداقل با این بازیکنا
درود
تشكر بابت توضيح، در كل درست مي فرماييد.
هميشه يك نفر بار بيشتري بر مي دارد، اين در تيمي ترين ورزش ها هم صحت دارد. آرژانتين بدون مارادونا در جام 86 شانسي براي قهرماني داشت؟!
منتهي آن يك نفر هم از دل يك سازمان و يا نظم اجتماعي مي تواند به قله برسد، بنده با شما موافق هستم كه از اساس ايتاليا خيلي به تنيس و قهرماني در آن نمي خورد، ولي اينطور هم نيست كه كاري نكرده باشند. فكر مي كنم كارهايي هم انجام داده اند، چرا كه در بخش خانم ها نيز موفقيت هايي داشته اند.
روز و روزگار خوش
بله خب
هیچ مسئله ای صفر یا صد نیست. مگر میشه برنامه و سازماندهی پشت این موفقیت ها نباشه. منظورم این نبود که هیچ برنامه ریزی و سازماندهی وجود نداشته. از طرفی تنیس ایتالیا هم تنیس ضعیفی نبوده هیچ وقت. ولی همونطور که گفتم درمورد ایتالیا مهمترین مسئله توانمندی خود تنیسورها بوده.
چون این سازماندهی ها برای همه تنیسورهای ایتالیایی بوده چرا فقط یه نفر میاد و به اون سطح میرسه؟
این یعنی یه چیزهایی در درون خود اون فرد بوده که تو بقیه نبوده.
(البته این رو باید بگم که ما همه این حرف ها رو درمورد کشور یا کشورهایی میزنیم که جز تاپ های تنیس هستن، نه درمورد کشورهایی که در ابتدای راه تنیس هستن که قضیه کاملا فرق میکنه. درواقع در مورد کشورهای نوع دوم مسئله مدیریت و برنامه ریزی از خود بازیکنا اهمیت بیشتری پیدا میکنه)
در کل در رشته های انفرادی سرنوشت یه ورزشکار به استعداد، علاقه و توانمندی خودش بستگی داره تا مسائل دیگه. البته که امکانات و برنامه درست از سمت مدیران هم ضروریه. یا سنت ها و فرهنگ های یه کشور تو رشد یه ورزش تاثیر زیادی داره مثل کشتی تو ایران که اساسا تو سنت های بعضی از شهر ها وجود داره. ولی نهایتا نتیجه بازی ها با توانمندی خود اون بازیکن مشخص میشه.
کم و بیش همه کشورهای تاپ تنیس امکانات و برنامه ریزی خوبی دارن برا ورزشکاراشون. حداقل تو سال های اخیر امکانات ورزشکارا خیلی نزدیکه به هم. چیزی که اونها رو از هم متمایز میکنه توانمندی خود تنیسورهاشون هست.
بنظر من مهم ترین کاری که مسئولان تو رشته های انفرادی میتونن انجام بدن که باعث تفاوت سطح اونها با کشورهای دیگه میشه، مسئله استعداد یابی هستش. اگر واقعا برا پیدا کردن استعدادها وقت و هزینه گذاشته بشه قطعا از بین چند میلیون نفر نوجوان بازیکنای با استعدادی که بشه ازشون ورزشکار تاپ ساخت میشه پیدا کرد.
نه مثل ایران که همه جا مافیا بازی و پارتی بازی هست. مگه میشه از هشتاد میلیون نفر تو هر رشته ده تا ورزشکار خوب پیدا نشه؟.
درود
تشكر،
تكميل فرمايش شما، استعداديابي و حمايت.
وقتي شما يك استعداد را پيدا مي كنيد، ضرورت دارد كه تا رسيدن به سرمنزل و هدف همراهش باشيد و از او حمايت كنيد. حمايت مالي، كمترين دستور اين وظيفه مي باشد، بالاترين آن نيز حمايت روحي و رواني در تنگناها و سختي ها. شما به تعداد استعداد خوب در همين ايران مي توانيد معرفي كنيد كه بابت فقدان اين امر به بيراهه رفتند. هيچ چيز از يك استعداد خوب تازه كار كه در شروع راه موفقيت قرار دارد و اطرافش مملو از جاذبه هاي كاذب است، مستعدتر براي رفتن به بيراهه نيست. بخصوص در تنيس اين موضوع اهميت بيشتري دارد، اگر الگوهاي بزرگ را مروز كنيم، در خانواده در تيم مربيان و در جامعه حامي داشتند، حامياني كه هميشه و همه چا همراه بودند.
روز و روزگار خوش