رافائل نادال و ایگا اشویانتک برای صعود به دور سوم روز پرچالشی را پشت سر گذاشتند.
تنیسفا – در چهارمین روز رقابتهای ویمبلدون ۲۰۲۲، رافائل نادال بخت دوم قهرمانی با عبور از سد ریچاردس برانکیس به مرحله سوم راه پیدا کرد.
دارنده ۲۲ عنوان گرند اسلم اگرچه در مقاطعی از بازی پراشتباه ظاهر شد و همانند مرحله قبل یک ست را به حریف خود واگذار کرد اما در پایان با جساب ۳ بر یک و نتایج ۶-۴، ۶-۴، ۴-۶ و ۶-۳ به پیروزی رسید تا برای یازدهمین بار به دور سوم ویمبلدون برسد.
ماتادور که شانزدهمین پیروزی پیاپی خود در گرند اسلمها را به دست آورد بعد از بازی گفت: «حقیقت این است که هر روز برای من مانند یک چالش است. ما مقابل بهترین بازیکنان جهان بازی میکنیم و در زمین چمن کار حتی دشوارتر هم میشود. طی سه سال گذشته زیاد روی زمین چمن بازی نکردهام. هر روز فرصتی برای پیشرفت است. با پیروزی امروز حالا باز فرصت دارم تا عملکرد خود را بهبود ببخشم.»
تنیسباز ۳۶ ساله اسپانیایی که به دنبال سومین عنوان خود در ویمبلدون است در مرحله سوم باید مقابل لورنزو سونهگو ایتالیایی قرار بگیرد. سونهگو نیز دیروز سه ست پیاپی اوگو گاستون فرانسوی را مغلوب کرد.
آخرین اخبار دنیای تنیس در اینستاگرام تنیسفا؛ کلیک کنید
برخلاف نادال، مرد ششم تنیس جهان یعنی استفانوس سیتسیپاس روز پنچشنبه کار سختی برابر جردن تامپسن استرالیایی نداشت و در سه ست پیاپی با نتایج ۶-۲، ۶-۳ و ۷-۵ به پیروزی رسید تا برای دومین بار راهی دور سوم ویمبلدون شود. تنیسباز یونانی در مرحله بعد در مصافی تماشایی باید با نیک کیریوس دیدار کند.
کیریوس هم دیروز در دیداری برتر فیلیپ کرایینویچ را در هم کوبید و راهی مرحله سوم شد. تنیسباز استرالیایی به حریف صرب خود و نایبقهرمان مسابقات کویینز رحم نکرد و در کمتر از ۹۰ دقیقه یک پیروزی قاطع (۶-۲ ۶-۳ و ۶-۱) را رقم زد. نیک با به ثمر رساندن ۲۴ ضربه “ایس” و ۴۹ ضربه “وینر” در مقابل تنها ۱۰ خطا یکی از بهترین نمایشهای خود را ثبت کرد.
کیریوس و سیتسیپاس دو هفته پیش نیز در چارچوب رقابتهای هاله مقابل هم قرار گرفتند که این مسابقه با برتری کیریوس به پایان رسید. کیریوس در مصافهای رودررو ۳-۱ از سیتسیپاس پیش است.
اما دنیس شاپووالوف در ادامه نمایش ضعیفش در مسابقات چمن با شکست مقابل برندن ناکاشیما از صعود به دور سوم بازماند. تنیسباز کانادایی که سال گذشته به نیمهنهایی ویمبلدون رسیده بود، این دیدار را در چهار ست به حریف آمریکایی واگذار کرد تا هفتمین شکست خود در هشت مسابقه اخیرش را متحمل شود.
در مصاف دیگر لیام برودی بریتانیایی بهرغم آنکه در ستشماری ۲-۱ از دیهگو شوآرتسمن عقب افتاده بود، بازگشتی دیدنی را رقم زد و راهی دور سوم ویمبلدون شد. نفر ۱۳۲ جهان که با سهمیه وایلد کارت در مسابقات شرکت کرده در این مسابقه حریف آرژانتینی خود را در پنج ست با نتایج ۶-۲ ۴-۶ ۰-۶ ۷-۶ و ۶-۱ شکست داد تا برای اولین بار به دور سوم یک گرند اسلم برسد.
تیلور فریتس، جنسون بروکسبی، ریشار گسکه و الکس دی مینور نیز با برتری مقابل حریفان خود به مرحله سوم رقابتها راه پیدا کردند.
در رقابتهای زنان، ایگا اشویانتک در دیداری دشوار با حساب ۲-۱ از سد لزلی پاتیناما کرکوف گذشت و به دور سوم رسید. زن شماره یک تنیس جهان در این دیدار ست اول را ۶-۴ به سود خود پایان داد، در ست دوم با همین نتیجه شکست خورد و در ست سوم ۶-۳ به برتری رسید تا برای دومین بار راهی مرحله سوم مسابقات ویمبلدون شود. نوار پیروزیهای متوالی «ایگا» با این پیروزی به عدد ۳۷ رسید و او از این حیث با رکورد مارتینا هینگیس در سال ۱۹۹۷ برابری کرد. اشویانتک برای صعود به مرحله چهارم باید در دور بعدی برابر الیزه کورنه فرانسوی قرار بگیرد.
کارولینا پلیشکووا نایب قهرمان دوره قبل اما با قبول شکست مقابل کیتی بولتر از دور رقابتها کنار رفت. بولتر بریتانیایی که از حمایت همهجانبه تماشاگران حاضر در ورزشگاه مرکزی ویمبلدون برخوردار بود، برغم اینکه ست اول را ۳-۶ به پلیشکووا واگذار کرد در دو ست بعدی ۷-۶ و ۶-۴ به پیروزی رسید تا برای نخستین بار به دور سوم یک گرند اسلم راه یابد. بولتر هفته گذشته نیز در مسابقات ایستبورن پلیشکووا را مغلوب کرده بود. پلیشکووا که چند تورنمنت مهم ابتدای فصل را بهدلیل مصدومیت از دست داد، بعد از بازگشت به میادین عملکرد ضعیفی داشته و در ۱۱ مسابقه از ۱۹ مسابقه اخیر خود شکست خورده است.
پائولا بادوسا و پترا کویتووا نیز بهترتیب با پیروزی برابر دو رومانیایی یعنی آیرینا بارا و آنا بوگدان حریف یکدیگر در مرحله سوم شدند. بادوسا زن شماره چهار تنیس جهان با نتایج ۶-۳ و ۶-۲ بارا را مغلوب کرد و کویتووا قهرمان دو دوره رقابتها هم با نتایج ۶-۱ و ۷-۶ مقابل بوگدان به برتری دست یافت.
در آخرین دیدار زمین مرکزی، کوکو گاف نایبقهرمان رولان گاروس بهراحتی میهایلا بوزارنسکو را با نتایج ۶-۲ و ۶-۳ از پیش رو برداشت تا راهی مرحله سوم شود.
سیمونا هالپ، باربورا کریچیکووا و جسیکا پگولا نیز با غلبه بر رقبای خود به دور بعدی رسیدند. بیانکا آندرسکو کانادایی قهرمان سابق اوپن آمریکا اما در دو ست مغلوب النا ریباکینا قزاق شد و از رقابتها کنار رفت.