دومین گرند اسلم سال ۲۰۲۲ از فردا یکشنبه یکم خرداد ماه با حضور برترین تنیسبازان جهان آغاز به کار میکند.
تنیسفا – رقابتهای فصل خاک به نقطه اوج آن یعنی رقابتهای آزاد فرانسه یا “فرنچ اوپن” رسیده و حالا همه نگاهها به پاریس دوخته شده است؛ جاییکه برترینهای تنیس جهان قرار است در دو هفته پیش رو در دومین گرند اسلم فصل که با نام “رولان گاروس” نیز شناخته میشود برای کسب عنوان قهرمانی با یکدیگر به رقابت بپردازند.
وقتی صحبت از تنیس و گرند اسلم میشود بیدرنگ نام بزرگان این رشته به عنوان مدعیان اصلی قهرمانی مطرح میشود. در این دوره اما علاوه بر بزرگانی چون نواک جوکوویچ و رافائل نادال که همچنان شانسهای اصلی هستند و رقابت تنگاتنگی برای تصاحب عنوان بزرگترین تنیسباز تاریخ دارند، یک نام دیگر نیز بسیار شنیده میشود و آن کسی نیست نیز جز کارلوس آلکاراس اسپانیایی؛ پدیده ۱۹ سالهای که با پیشرفت خیرهکنندهاش در رقابتهای این فصل سر و صدای زیادی به پا کرده و برخی از صاحبنظران حتی او را بعد از جوکوویچ شانس دوم قهرمانی در پاریس میدانند. در ادامه وضعیت بختهای قهرمانی را بررسی میکنیم.
قرعه مرگ در بالای جدول
مسابقات رولان گاروس روز پنجشنبه در حالی قرعه کشی شد که قرار گرفتن سه مدعی اصلی قهرمانی یعنی جوکوویچ و نادال و آلکاراس در یک سمت باعث شد تا یکی از نامتوازنترین قرعههای ممکن را در این دوره از رقابتها شاهد باشیم. نادال با شکست در مسترز رم به رتبه پنجم ردهبندی تنزل کرد و به همین خاطر او و جوکوویچ در صورت صعود به مراحل پایانی این بار نه در فینال و یا حتی نیمهنهایی که در مرحله یکچهارم نهایی با یکدیگر روبهرو خواهند شد. اما چیزی که اوضاع را بغرنجتر کرد قرار گرفتن کارلوس آلکاراس در سمت نادال و جوکوویچ بود که موجب شد وزن نیمه بالایی بسیار سنگینتر از نیمه پایین شود. اتفاقی که شاید بیش از همه به سود سیتسیپاس یونانی نایب قهرمان دوره قبل تمام شود که مسیر نسبتا آسانی را برای بازگشت به فینال رقابتها پیش روی خود میبیند.
هفتخان جوکوویچ برای دفاع از قهرمانی
مرد اول تنیس جهان که در ماه ژانویه حضور در اولین گرند اسلم فصل را بخاطر جنجال واکسن از دست داد، پس از پشت سر گذاشتن یک دوره افول به تدریج در طول فصل خاک بهتر شد و سرانجام با قهرمانی در رم نشان داد بار دیگر به شرایط ایدهآل خود بازگشته است. قهرمان ۲۰ دوره گرند اسلم که نمیخواهد در نبرد برای کسب بیشترین تعداد گرند اسلم از رقیب دیرینهاش یعنی رافائل نادال عقب بماند حالا با کوهی از انگیزه به پاریس آمده تا از عنوان قهرمانی خود در دومین گرند اسلم فصل دفاع کند. البته مأموریت او برای رسیدن به این مهم با قرعهای که نصیبش شده دشوار به نظر میرسد. نوله در مرحله اول باید به مصاف یوشیهیتو نیشیوکا برود و برای صعود به دور ۱/۸ نهایی بازیکنانی چون مولچان، کوریا، شوآرتسمن و دیمیتروف را پیش روی خود میبیند. اما نبرد بزرگ جوکوویچ که دوستداران تنیس از همین حالا برایش لحظه شماری میکنند در دور یکچهارم خواهد بود که او به احتمال زیاد باید با نادال قهرمان ۱۳ دوره رقابتها رو در رو شود. نبردی که از آن میتوان با عنوان فینال زودرس یاد کرد و احتمالاً قهرمان مسابقات نیز از دل همین بازی بیرون خواهد آمد. جوکوویچ سال گذشته در نیمهنهایی نادال را شکست داد و مصاف دوباره این دو حساسیتی بیش از همیشه خواهد داشت.
مسیر احتمالی جوکوویچ تا فینال اینگونه خواهد بود:
دور اول: نیشیوکا / دور دوم: مولچان/کوریا / دور سوم:بروکسبی / ۱/۸ نهایی: شوآرتسمن/دیمیتروف / ۱/۴ نهایی: نادال / نیمهنهایی: آلکاراس/زورف / فینال: سیتسیپاس/مدودف
پادشاه، مصدومیت کهنه و سودای جام چهاردهم
وضعیت رافائل نادال اما ۱۸۰ درجه با جوکوویچ تفاوت دارد؛ پس از شروع درخشان در سال ۲۰۲۲ و کسب ۲۱ـمین عنوان گرند اسلم در ملبورن، اکثر کارشناسان پادشاه بلامنازع رولان گاروس را شانس مسلم قهرمانی در پاریس به حساب میآوردند اما بازگشت یک مصدومیت کهنه از ناحیه پا معادلات را به کلی تغییر داد. به نظر میرسد حالا قبل از جوکوویچ و آلکاراس بزرگترین چالش نادال در رقابتهای این دوره غلبه بر همین مشکل باشد که البته قرار است یک پزشک متخصص نیز در طول مسابقات به نادال یاری برساند. با این همه کیست که نداند رولان گاروس حیاط خلوت ماتادور است و او با تمام وجود برای رسیدن به ۱۴ـمین قهرمانی خود در گرند اسلم محبوبش تلاش خواهد کرد. نادال کار خود را در مقابل جردن تامپسن آغاز خواهد کرد. در دور دوم اما احتمالا شاهد تقابل نادال با استن واورینکا قهرمان سال ۲۰۱۵ رقابتها خواهیم بود که هر چند این دیدار جذابیتهای خاص خودش را دارد اما با توجه به عدم آمادگی بازیکن سوییسی نباید انتظار یک نبرد نزدیک را داشت. فابیو فونینی و فلیکس اوژهالیاسیم نیز مهمترین نامهایی هستند تا پیش از ملاقات احتمالی با جوکوویچ در مسیر ماتادور دیده میشوند.
مسیر احتمالی نادال تا فتح چهاردهمین عنوان رولان گاروس به صورت زیر است:
دور اول: تامپسن / دور دوم: واورینکا/موته / دور سوم: فونینی / ۱/۸ نهایی: اوژهالیاسیم/اوپلکا / ۱/۴ نهایی: جوکوویچ / نیمهنهایی: آلکاراس/زورف / فینال: سیتسیپاس/مدودف
کارلیتوس در رویای اولین گرند اسلم
بعد از درخشش کارلوس آلکاراس در مسابقات این فصل حالا همه منتظر هستند تا ببینند او در رولان گاروس چه نمایشی خواهد داشت. این اعجوبه ۱۹ ساله دو هفته قبل با شکست نادال و جوکوویچ چهارمین قهرمانی فصلش را به شکلی رویایی در مادرید کسب کرد تا خود را بعنوان یکی از شانسهای اصلی در رولان گاروس مطرح کند. حال باید دید با شکلگیری قرعه مرگ در بالای جدول آیا آلکاراس در دومین حضورش در رولان گاروس میتواند کار کارستان خود در مادرید را اینبار در یک گرند اسلم تکرار کند یا نه. نخستین محک جدی آلکاراس در دور سوم است که او به احتمال زیاد باید با سباستین کوردا آمریکایی روبرو شود؛ بازیکنی که در مسترز مونتهکارلو آلکاراس را شکست داد و در کنار برتینی و نادال یکی از سه بازیکنی است که امسال توانسته او را مغلوب کند. اگر اتفاق خاصی نیفتد آلکاراس در یکچهارم پایانی با زورف روبرو خواهد شد و در نیمهنهایی نیز باید منتظر نبرد بزرگ او با برنده نادال و جوکوویچ بود.
دور اول: لوندرو / دور دوم: راموس وینیولاس/کوکیناکیس / دور سوم: کوردا / ۱/۸ نهایی: نوری/خاچانوف / ۱/۴ نهایی: زورف /نیمهنهایی: جوکوویچ/نادال / فینال: سیتسیپاس/مدودف
سیتسیپاس در پی تمام کردن کار نیمهتمام
یکی دیگر از مدعیان این دوره استفانوس سیتسیپاس است. نفر پنجم ردهبندی که پارسال در فینال بازی دو هیچ برده را به جوکوویچ باخت، امسال فصل خاک را با دفاع از قهرمانی خود در مونتهکارلو آغاز کرد و در مسترزهای مادرید و رم نیز به ترتیب تا نیمهنهایی و فینال بالا آمد. بازیکن یونانی که از نیمه بالای جدول در امان ماند، امیدوار است تا خاطره تلخ فینال سال گذشته را با یک قهرمانی شیرین در پاریس به دست فراموشی بسپارد. سیتسیپاس در گام اول مصافی جذاب با لورنزو موزتی ایتالیایی خواهد داشت و تا ۱/۴ نهایی بازیکنانی چون پویی، اونس و شاپووالوف در سر راه او قرار دارند. مسیر سیتسیپاس تا دیدار پایانی به صورت زیر است:
دور اول: موزتی/ دور دوم: پویی / دور سوم: اونس / ۱/۸ نهایی: شاپووالوف / ۱/۴ نهایی: رود /نیمهنهایی: مدودف / فینال: جوکوویچ/نادال/آلکاراس
در این دوره نباید از الکساندر زورف مرد سوم تنیس جهان هم غافل شد. این بازیکن ۲۴ ساله بعد از نمایش ضعیفی که در سه ماهه اول فصل داشت، با شروع فصل خاک بهتر ظاهر شد و بعد از راهیابی به نیمهنهایی در مونتهکارلو و رم با نایبقهرمانی در مادرید نشان داد در مسیر درستی قرار دارد. زورف پارسال در نیمهنهایی رولان گاروس حاضر بود و نشان داد که در زمینهای کند رولان گاروس نیز حرف برای گفتن دارد. مسیر بازیکن آلمانی اما امسال چندان آسان نیست و بازیکنانی چون سباستین بائز، الخاندرو داویدوویچ فوگینا و تیلور فریتس میتوانند مانع رسیدن او به مراحل پایانی شوند.
دنیل مدودف نفر دوم ردهبندی جهانی نیز اگرچه روی کاغذ بخت دوم قهرمانی محسوب میشود اما با توجه به دوری ۵۰ روزهاش از میادین و کارنامه ضعیفش در زمینهای خاک نمیتوان او را از مدعیان جدی قهرمانی به شمار آورد. مدودف که پس از مسترز مایمی تحت عمل فتق قرار گرفت، هفته گذشته برای محک زدن آمادگی خود در مسابقات ۲۵۰ امتیازی ژنو حضور یافت اما در گام نخست مغلوب ریشار گسکه فرانسوی شد.
مرحله یکچهارم پایانی مسابقات رولان گاروس بر مبنای سیدبندی (بخش مردان)
🔸 جوکوویچ – نادال
🔸 زورف – آلکاراس
🔸رود – سیتسیپاس
🔸روبلف – مدودف
در ادامه نگاهی داریم به بخش زنان مسابقات رولان گاروس.
«ایگا» بدنبال فتح دومین رولان گاروس
با عملکرد شگفتانگیزی که ایگا اشویانتک زن شماره یک تنیس جهان طی چند وقت اخیر داشته از همین الان میتوان جام قهرمانی را در دستان او تصور کرد. اما مسابقات زنان همواره مملو از شگفتی بوده و باید دید دو هفته دیگر نام کدام بازیکن روی جام رقابتها نقش خواهد بست. قهرمان دو سال قبل رولان گاروس که اکنون روی نوار ۲۸ پیروزی متوالی قرار دارد، برای فتح دوباره این تورنمنت باید ۷ مسابقه دیگر نیز بدون شکست باقی بماند. مسیر او تا رسیدن به دیدار پایانی به صورت زیر است:
دور اول: سورنکو / دور دوم: ریسک / دور سوم: سامسونووا / ۱/۸ نهایی: اوستاپنکو / ۱/۴ نهایی: پلیشکووا / نیمهنهایی: بادوسا / فینال: کریچیکووا
بازگشت کریچیکووا برای دفاع از قهرمانی
مصدومیت آرنج باربورا کریچیکووا حدود ۳ ماه او را خانهنشین کرد اما مدافع قهرمانی تصمیم گرفت دومین گرند اسلم سال را برای بازگشتش به میادین انتخاب کند. زن شماره دو تنیس جهان گفته که انتظاری از خودش در این دوره از رقابتها ندارد اما با تمریناتی که کرده میتواند برای هر حریفی خطرناک باشد. مسیر بازیکن اهل چک تا فینال به این صورت است:
دور اول: پری / دور دوم: اوسوریو / دور سوم: کرستهآ / ۱/۸ نهایی: آزارنکا / ۱/۴ نهایی: کنتاویت / نیمهنهایی: ساکاری / فینال: اشویانتک
مرحله یکچهارم پایانی مسابقات رولان گاروس بر مبنای سیدبندی (بخش زنان)
🔸 اشویانتک – پلیشکووا
🔸 بادوسا – سابالنکا
🔸جابر – ساکاری
🔸کنتاویت – کریچیکووا
جداول بخش انفرادی مردان و زنان
تاریخچه
تنیس اوپن فرانسه قدمتی ۱۳۱ ساله دارد و سابقه برگزاری آن به سال ۱۸۹۱ باز میگردد. در آن زمان البته فقط بازیکنان باشگاههای فرانسوی قادر به شرکت در این رقابتها بودند. در اولین دوره، یک بریتانیایی مقیم فرانسه توانست عنوان قهرمانی را به خود اختصاص دهد. بخش انفرادی زنان نیز برای نخستینبار در سال ۱۸۹۷ برگزار گردید و رده دونفره مختلط و دونفره زنان هم به ترتیب در سالهای ۱۹۰۲ و ۱۹۰۷ به رقابتها اضافه شد. رولان گاروس به همین منوال تا سال ۱۹۲۴ ادامه یافت تا اینکه در سال ۱۹۲۵، درهای رقابتهای قهرمانی فرانسه به روی بازیکنان آماتور بینالمللی نیز گشوده شد و این تورنمنت از سوی فدراسیون جهانی تنیس به عنوان یکی از مسابقات بزرگ سال شناخته شد.

رولان گاروس، خلبان مشهور فرانسوی / AFP ©

نشان مسابقات رولند گروس
تا سال ۱۹۲۷، رقابتهای رولان گاروس در مناطق مختلف فرانسه برگزار شد اما از سال ۱۹۲۸ تا به امروز، «مجموعه رولان گاروس» در شهر پاریس میزبانی این مسابقات را به عهده داشته است. در جریان جنگ جهانی دوم و از سال ۱۹۴۱ تا ۱۹۴۵ این تورنمنت بدون آنکه از سوی فدراسیون تنیس فرانسه به رسمیت شناخته شود انجام میگرفت.
مجموعه رولند گروس در شهر پاریس
مجموعه رولان گاروس ۱۳/۵ هکتار مساحت دارد و ۲۰ زمین تنیس را در خود جای داده است. ۳ زمین بزرگ این مجموعه عبارتند از:
- استادیوم فیلیپ شاتریه با ۱۵۲۲۵ صندلی گنجایش
- استادیوم سوزان لنگلن با ۱۰۰۶۸ صندلی گنجایش
- استادیوم سیمون متیو با ۵۰۰۰ صندلی گنجایش
استادیوم «سیمون متیو» در سال ۲۰۱۹ به مجموعه رولان گاروس اضافه شد. این استادیوم که چهار طرف آن با گلخانههای شیشهای و فضای سبز احاطه شده به افتخار قهرمان سابق آزاد فرانسه سیمون متیو نامگذاری گردیده است.

استادیوم سیمون متیو، سومین ورزشگاه مسابقات / Twitter.com/@rolandgarros ©
استادیوم اصلی مسابقات فرنچ اوپن تا سال ۲۰۱۹ به سقف متحرک و نورافکن مجهز نبود که این مسئله روند برگزاری بازیها را به هنگام بارندگی و تاریکی هوا با اخلال مواجه میکرد. از این رو مقامات تنیس فرانسه تصمیم به توسعه و بازسازی مجموعه رولان گاروس گرفتند و در سال ۲۰۱۸ بخشهای زیادی از استادیوم «فیلیپ شاتریه» تخریب و با صرف هزینۀ ۱۵۰ میلیون یورویی بازسازی شد. این ورزشگاه در سال ۲۰۲۰ به سقف متحرک و نورافکن مجهز شد و سایر زمینها نیز به نورافکن مجهز شدند تا امکان برگزاری بازیها پس از تاریکی هوا میسر شود. گفتنی است سقف متحرک استادیوم فیلیپ شاتریه ظرف ۱۵ دقیقه باز و بسته میشود.

نمایی از ورزشگاه فیلیپ شاتریه در حال بازسازی / FFT ©

نمایی از ورزشگاه فیلیپ شاتریه با سقف متحرک و زیر نور/wikiwand©

نمایی دیگر از ورزشگاه فیلیپ شاتریه همراه با سقف متحرک – Christophe Guibbaud/FFT
برای اطلاع از برنامه روزانه، کانالهای پوششدهنده، نتایج لحظهبهلحظه، اخبار و ویدیوهای مسابقات رولند گروس به کانال تلگرام تنیسفا ملحق شوید
شرایط زمینهای خاک در رولان گاروس
رولان گاروس یکی از دشوارترین تورنمنتهای تنیس است که قهرمانی در آن آمادگی بدنی بالایی میطلبد. قهرمان این مسابقات باید بتواند در زمینهای خاک رُس که سرعت حرکت توپ در آن به نسبت زمین هارد و چمن بسیار کمتر است، هفت مسابقه را با پیروزی پشت سر بگذارد.
سرعت حرکت توپ در زمین خاک رس، در مقایسه با انواع دیگر زمین (هارد و چمن) کمتر است و توپ پس از برخورد با زمین ارتفاع بیشتری میگیرد. از همین رو، تنیسبازانی که با سبک هجومی بازی میکنند، عموماً توفیق چندانی در زمینهای خاک رس به دست نمیآورند؛ به عنوان مثال، پیت سمپراس، اسطوره آمریکایی تنیس جهان و دارنده ۱۴ عنوان قهرمانی گرند اسلم که به داشتن سرویسهای قدرتمند شهره بود، هیچگاه نتوانست در مسابقات رولند گروس به قهرمانی برسد و یا حتی به دیدار پایانی راه پیدا کند. بهترین عملکرد «پیستول پیت» در گرند اسلم خاک در سال ۱۹۹۶ به دست آمد که او به مرحله نیمهپایانی صعود کرد.
از دیگر بازیکنانی که به رغم یدک کشیدن چندین عنوان گرند اسلم، هرگز موفق به قهرمانی در رقابتهای آزاد فرانسه نشدند میتوان به جان مکانرو، فرانک سجمن، جان نیوکمب، وینس ویلیامز، استفان ادبرگ و جیمی کانرز اشاره کرد. ادبرگ و مکانرو هر کدام تنها یک بار به فینال رولان گاروس راه یافتند که هر دو در ۵ ست مغلوب شدند.
در مقابل، بازیکنانی که از استقامت، قدرت بدنی و مهارتهای دفاعی خوبی برخوردار هستند در رولان گاروس عملکرد بهتری دارند. رافائل نادال اسپانیایی، ۱۳ عنوان از ۲۰ عنوان گرند اسلم خود را در مسابقات رولند گروس به دست آورده است.
رکوردها
رافائل نادال سلطان زمینهای خاک رس با ۱۳ قهرمانی رکورددار قهرمانی در رده انفرادی مردان به شمار میآید. در بخش انفرادی زنان نیز کریس اورت اسطوره بازنشسته آمریکایی با ۷ عنوان رکورددار است.
بخش انفرادی مردان:
- بیشترین تعداد قهرمانی: رافائل نادال با ۱۳ قهرمانی در سالهای ۲۰۰۵، ۲۰۰۶، ۲۰۰۷، ۲۰۰۸، ۲۰۱۰، ۲۰۱۱، ۲۰۱۲، ۲۰۱۳، ۲۰۱۴, ۲۰۱۷، ۲۰۱۸، ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰
- بیشترین تعداد قهرمانی پیاپی: رافائل نادال با ۵ قهرمانی از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۴
- جوانترین قهرمان: مایکل چانگ در سال ۱۹۸۹ با ۱۷ سال و ۳ ماه سن
- مسنترین قهرمان: آندرس خیمنو در سال ۱۹۷۲ با ۳۴ سال و ۱۰ ماه سن
- تنیسبازانی که بدون از دست دادن ست قهرمان شدند: ایلیه ناستاسه، بیورن بورگ و رافائل نادال
- طولانیترین مسابقه از لحاظ زمانی: بین فابریس سانتورو و آرنو کلمان با ۶ ساعت و ۳۳ دقیقه (۱۴-۱۶ در ست پنجم)
- طولانیترین دیدار فینال از لحاظ زمانی: بین متس ویلندر و گیرمو ویلاس در سال ۱۹۸۴ با ۴ ساعت و ۴۲ دقیقه
- بیشترین تعداد پیروزی در مسابقات: رافائل نادال با ۱۰۵ پیروزی (در ۱۰۸ مسابقه!)
بخش انفرادی زنان:
- بیشترین تعداد قهرمانی: کریس اورت با ۷ قهرمانی در سالهای ۱۹۷۴، ۱۹۷۵، ۱۹۷۹، ۱۹۸۰، ۱۹۸۳، ۱۹۸۵، ۱۹۸۶
- بیشترین تعداد قهرمانی پیاپی: مونیکا سلس از سال ۱۹۹۰ تا ۱۹۹۲ و ژوستین هنن از سال ۲۰۰۵ با ۲۰۰۷ هرکدام با ۳ قهرمانی
- جوانترین قهرمان: مونیکا سلس در سال ۱۹۹۰ با ۱۶ سال و ۶ ماه سن
- مسنترین قهرمان: سرینا ویلیامز با ۳۳ سال و ۸ ماه سن
- تنیسبازانی که بدون از دست دادن ست قهرمان شدند: ایون گولاگنگ، بیلی جین کینگ، کریس اورت، اشتفی گراف، آرانچا سانچز و ایگا اشویانتک
- طولانیترین دیدار فینال از لحاظ زمانی: بین اشتفی گراف و آرانچا سانچز در سال ۱۹۹۶ با ۳ ساعت و ۴ دقیقه
- بیشترین تعداد مسابقهای که یک بازیکن انجام داده: اشتفی گراف با ۹۴ مسابقه (۸۴ پیروزی و ۱۰ شکست)
- بیشترین تعداد پیروزی در مسابقات: اشتفی گراف با ۸۴ پیروزی
- بیشترین تعداد پیروزی پیاپی: کریس اورت با ۲۹ پیروزی از سال ۱۹۷۴ تا ۱۹۸۱

رافائل نادال، رکورددار قهرمانی در رولان گاروس در حال زدن ضربه فورهند در بازی مقابل دومینیک تیم / AP ©
تقسیم امتیازات و جوایز نقدی
مجموع جوایز رولان گاروس ۲۰۲۲ به ۴۳,۶۰۰,۰۰۰ یورو میرسد و قهرمان بخش انفرادی مبلغ ۲,۲۰۰,۰۰۰ یورو جایزه نقدی دریافت خواهد کرد.
دور /رده | اول | دوم | سوم | یکهشتم | یکچهارم | نیمهنهایی | فینالیست | قهرمان |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
انفرادی | €۶۲,۰۰۰ | €۸۶,۰۰۰ | €۱۲۵,۸۰۰ | €۲۲۰,۰۰۰ | €۳۸۰,۰۰۰ | €۶۰۰,۰۰۰ | €۱,۱۰۰,۰۰۰ | €۲,۲۰۰,۰۰۰ |
دونفره | — | €۱۵,۵۰۰ | €۲۵,۰۰۰ | €۴۲,۰۰۰ | €۷۹,۵۰۰ | €۱۴۶,۰۰۰ | €۲۹۰,۰۰۰ | €۵۸۰,۰۰۰ |
امتیازات مسابقات در ردههای مختلف به صورت زیر است:
دور / رده | اول | دوم | سوم | یکهشتم | یکچهارم | نیمهنهایی | فینالیست | قهرمان |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
انفرادی مردان | ۱۰ | ۴۵ | ۹۰ | ۱۸۰ | ۳۶۰ | ۷۲۰ | ۱۲۰۰ | ۲۰۰۰ |
دونفره مردان | — | ۰ | ||||||
انفرادی زنان | ۱۰ | ۷۰ | ۱۳۰ | ۲۴۰ | ۴۳۰ | ۷۸۰ | ۱۳۰۰ | |
دونفره زنان | — | ۱۰ | ۱۳۰ | ۲۴۰ | ۴۳۰ | ۷۸۰ | ۱۳۰۰ |