تنیسفا: در پنجمین روز از رقابتهای آزاد آمریکا، رافائل نادال در دیداری دشوار از سد کارن خاچانوف عبور کرد و نبرد خواهران ویلیامز به سود خواهر کوچکتر یعنی سرینا پایان یافت.
در ادامه رقابتهای گرند اسلم آزاد آمریکا، شب گذشته رافائل نادال مرد شماره یک تنیس جهان موفق شد در یکی از جذابترین بازیهای این دوره، کارن خاچانوف روس را شکست دهد و به هفته دوم مسابقات صعود کند. در این نبرد تمامعیار که 4 ساعت و 22 دقیقه به طول انجامید، مدافع عنوان قهرمانی در چهار ست و با نتایج (نتیجه: 6-7 6-7 5-7 7-5) برابر حریف 22 ساله خود به برتری رسید.
نادال در این دیدار ست اول را واگذار کرد و در ست دوم نیز سرویس خود را از دست داد تا مسابقات در آستانه خلق یک شگفتی بزرگ قرار بگیرد. اما او در نهایت با تلاش بسیار ست دوم را به سود خود خاتمه داد و در دو ست بعدی نیز در دو تایبریک نزدیک، پیروز شد تا برای 10ـمین بار به جمع 16 نفر برتر اپن آمریکا راه پیدا کند.
حریف نادال در مرحله چهارم، نیکولوز باسیلاشویلی است که با پیروزی برابر گیدو پلیا از آرژانتین، موفق شد برای نخستین بار به دور چهارم یک تورنمنت گرند اسلم صعود کند. (نتیجه: 6-7 6-1 4-6 3-6)
خوان مارتین دلپوترو، قهرمان سابق آزاد آمریکا نیز روز گذشته با ارائه یک بازی کمنقص توانست فرناند ورداسکو، تنیسبازی که دور قبل اندی ماری را حذف کرده بود، از پیش رو بردارد و راهی هفته دوم مسابقات شود. (3-6 6-7 5-7)
برج تاندیل تا به اینجای کار، تنها بازیکنی است که بدون از دست دادن ست به مرحله چهارم رسیده است.
دلپوترو در دور چهارم با برنا چوریچ دیدار خواهد کرد؛ تنیسباز کروات روز گذشته در 3 ست متوالی دنیل مدودف از روسیه را پشت سر گذاشت و برای اولین بار به هفته دوم یک تورنمنت گرند اسلم رسید. دیدار روز یکشنبه بین دلپوترو و چوریچ، نخستین رویارویی آنها خواهد بود.
برای اطلاع از برنامه روزانه، کانالهای پوششدهنده، نتایج لحظهبهلحظه، اخبار و ویدیوهای مسابقات آزاد آمریکا به کانال تلگرام تنیسفا ملحق شوید
فینالیست سال گذشته اوپن آمریکا یعنی کوین اندرسون برای رسیدن به دور بعد مجبور شد بار دیگر یک دیدار 5 سته انجام دهد؛ بازیکن اهل آفریقای جنوبی موفق شد در مسابقهای که 3 ساعت و 43 دقیقه طول کشید، دنیس شاپووالوف را با نتایج (4-6 6-4 4-6 3-6 6-3) شکست دهد و به مرحله 1/8 پایانی برسد. شاپووالوف سال گذشته تا دور چهارم بالا آمده بود.
دومینیک تیم اتریشی حریف اندرسون در مرحله بعد خواهد بود. فینالیست اپن فرانسه 2018 در دیداری پرافتوخیز برابر تیلور فریتس جوان به پیروزی رسید و برای چهارمین بار در 5 سال گذشته به دور چهارم آزاد آمریکا راه یافت.
میلوس رائونیچ کانادایی نیز یکی از روزهای خوب خود را پشت سر گذاشت و با پیروزی سه بر صفر برابر استن واورینکا، قهرمان سابق یو اس به دور چهارم رسید. (نتیجه: 3-6 4-6 6-7)
رائونیچ در مرحله بعد با جان ایزنر آمریکایی دیدار خواهد کرد. ایزنر روز گذشته در 4 ست برابر دوسان لایوویچ صرب به پیروزی دست یافت.
در بخش زنان، مصاف خواهران ویلیامز با برتری خواهر کوچکتر یعنی سرینا به اتمام رسید. سرینا در 30ـمین رویارویی خود با وینس موفق شد به راحتی او را پشت سر بگذارد و برای 17ـمین بار در دوران ورزشیاش، راهی هفته دوم گرند اسلم آمریکا شود. (2-6 1-6)
عنواندار 23 دوره مسابقات گرند اسلم در دور چهارم به مصاف کایا کانپی خواهد رفت. کانپی استونیایی که در دور نخست با شکست سیمونا هالپ شگفتی آفرید، روز گذشته توانست در دو ست پیاپی بر ربکا پیترسون سوئدی غلبه کند.
اسلون استیونس، تنیسباز آمریکایی که حالا با حذف هالپ و ووزنیاکی امید اول کسب جام به حساب میآید، روز گذشته در دیداری جذاب موفق شد ویکتوریا آزارنکا، فینالیست دو دوره آزاد آمریکا را مغلوب کند و به دور بعد راه یابد. (نتیجه: 4-6 3-6)
رقیب استیونس در مرحله بعد، الیس مرتنس بلژیکی است؛ این بازیکن 22 ساله با غلبه بر باربورا استریتسووا در دو ست متوالی (6-7 3-6) به جمع 16 نفر برتر مسابقات رسید.
استیونس و مرتنس دو هفته قبل در مسابقات سینسیناتی برای اولین بار مقابل یکدیگر به میدان رفتند که مرتنس در آن مسابقه برابر قهرمان سال گذشته اپن آمریکا به برتری رسید.
در دیدارهای دیگر نیز الینا اسویتولینا، کارولینا پلیشکووا، آناستازیا سواستووا، و اشلی بارتی به ترتیب اب شکست کیانگ ونگ، سوفیا کنین، اکاترینا ماکارووا و کارولینا موکووا راهی دور چهارم یو اس اپن 2018 شدند.