تنیسفا: در آخرین روز از هفته اول رقابتهای گرند اسلم یو اس اوپن، رافائل نادال و راجر فدرر با شکست حریفان خود به دور چهارم راه یافتند. در بخش زنان نیز کارولینا پلیشکووا در دیداری دشوار مقابل شوایی ژنگ به پیروزی رسید و به جمع ۱۶ نفر پایانی پیوست.
ششمین روز از مسابقات تنیس آزاد آمریکا با پیروزی مرد شماره 1 تنیس جهان همراه بود؛ رافائل نادال بامداد امروز در زیر سقف بسته استادیوم آرتور اش به مصاف لئوناردو مایر آرژانتینی رفت و موفق شد در 4 ست مقابل این بازیکن به پیروزی برسد. با وجود اینکه مایر ست نخست را در تایبریک به سود خود به پایان برد و در ست دوم نیز فرصت «بریک» کردن نادال را پیدا کرد، اما ماتادور اسپانیایی بیش از این اجازهی خودنمایی به حریفش را نداد و در سه ست بعدی مقابل وی به پیروزی رسید. (4-6 1-6 3-6 7-6)
قهرمان دو دوره یو اس اوپن که پس از هدر دادن ۱۳ «بریک پوینت» موفق به شکستن گیم حریفش شد، در اینباره گفت: «وقتی ستی را واگذار کردید که سه برابر بیشتر از حریفتان در آن فرصت ایجاد کردهاید، آن موقع است که شما به دردسر افتادهاید. در شروع ست دوم باز هم فرصت شکستن سرویس حریف را داشتم. پس از آن، 14ـمین فرصت را به امتیاز بدل کردم و پس از آن روند مسابقه به کلی تغییر کرد. شما به مسابقاتی از این دست احتیاج دارید. من این شانس را دارم که به رقابتم ادامه دهم و اوضاع را بهبود ببخشم. به هفتهی دوم رقابتها رسیدهام. در سه مسابقه پشت سر هم پیروز شدهام که این برایم موضوع مهمی است.»
نادال در دور چهارم با الکساندر دولگوپولوف دیدار خواهد کرد؛ تنیسباز اوکراینی نیز روز گذشته موفق شد با عملکرد خوب خود، ویکتور ترویتسکی را در سه ست مغلوب کند (4-6 0-6 1-6) و به دور چهارم برسد.
گزیده دیدار رافائل نادال و لئوناردو مایر – دور سوم گرند اسلم یو اس اوپن
راجر فدرر، دارنده 19 عنوان گرند اسلم نیز پس از سپری کردن دو بازی دشوار، با شکست فلیسیانو لوپز در سه ست پیاپی، فرم مطلوب خود را پیدا کرد. در این دیدار که در نوبت شب انجام شد، تنیسباز سوییسی علیرغم دو بازی گذشته ثبات خوبی از خود نشان داد و توانست برای 13ـمین بار (13 پیروزی بدون شکست) مقابل لوپز اسپانیایی به برتری برسد. وی همچنین با 13 ضربه ایسی که در طول بازی زد، در ردهبندی افرادی که بیشترین تعداد ایس را در تور حرفهای مردان به ثمر رساندهاند، در جایگاه دوم ایستاد.
بیشترین تعداد ایس در تور حرفهای مردان
1- ایوو کارلوویچ | 12196 ایس
2- راجر فدرر | 10140 ایس
3- گوران ایوانیسویچ | 10131 ایس
فیلیپ کولشرایبر کهنهکار، حریف فدرر در دور بعد خواهد بود؛ وی با پشت سر گذاشتن جان میلمن با نتایج 4-6 2-6 5-7 راهی دور چهارم شد.
پخش زنده مسابقات تنیس آزاد آمریکا ۲۰۱۷
دومینیک تیم اتریشی نیز از دیگر برندگان روز ششم بود؛ وی با غلبه بر آدرین مانارینو در 3 ست متوالی (4-6 3-6 5-7) به هفتهی دوم مسابقات آزاد آمریکا راه یافت. این تنیسباز جوان حالا موفق شده در تمامی گرند اسلمهای سال 2017، خود را به هفتهی دوم رقابتها برساند.
تیم در مرحله بعد با خوان مارتین دلپوترو بازی خواهد کرد. قهرمان یو اس اوپن سال 2009 روز گذشته روبرتو باتیستا آخوت اسپانیایی را در سه ست (۴-۶ ۳-۶ ۳-۶) شکست داد.
داوید گوفن بلژیکی هم با انصراف مونفیس در میانهی بازی، به مرحلهی چهارم راه یافت. گوفن در دور بعد با آندری روبلف جوان روبرو خواهد شد. روبلف که پیشتر با حذف دیمیتروف شگفتیساز شده بود، موفق شد در بازی مرحله سوم خود دمیر جمهور را در 4 ست مغلوب کند.
در بخش زنان، کارولینا پلیشکووا، شماره 1 تنیس زنان بار دیگر از شکست گریخت؛ وی که مقابل شوایی ژنگ چینی 1 ست عقب افتاده بود و در ست دوم نیز تنها یک امتیاز با شکست فاصله داشت، به بازی بازگشت و توانست در این دیدار به پیروزی برسد. (نتیجه: 4-6 5-7 6-3)
کوکو وندهوی آمریکایی هم در دیداری جذاب و نزدیک، با حساب دو بر یک (4-6 6-4 5-7) برابر آگنیشکا رادوانسکا به پیروزی رسید. یلنا اوستاپنکو، قهرمان گرند اسلم آزاد فرانسه 2017 اما نتوانست مقابل داریا کاساتکینا کاری از پیش ببرد و در 2 ست (2-6 3-6) شکست خورد و از مسابقات حذف شد.
الینا اسویتولینا، جنیفر بریدی، لوسی سافارووا، کایا کانپی و مدیسون کیز نیز از با پیروزی مقابل رقبایشان راهی دور چهارم مسابقات آزاد آمریکا شدند.
برنامه روز هفتم رقابتهای تنیس آزاد آمریکا
یکشنبه و بامداد دوشنبه
