تنیسفا: رافائل نادال و اندی ماری در پنجمین روز از مسابقات ویمبلدون ۲۰۱۷ با برتری مقابل حریفانشان به چهارم صعود کردند. سیمونا هالپ، ویکتوریا آزارنکا و وینس ویلیامز نیز در بخش زنان موفق شدند رقبای خود را از پیش رو بردارند.
در دور سوم رقابتهای ویمبلدون 2017، روز گذشته رافائل نادال اسپانیایی که از بختهای اصلی کسب جام محسوب میشود، توانست در ورزشگاه مرکزی با نمایش کمنقص خود مقابل کارن خاچانوف جوان به مرحلهی چهارم مسابقات صعود کند. نادال که در این بازی با نتایج (6-7 4-6 1-6) به برتری رسید، دربارهی عملکرد خود گفت: «نیمهی اول بازی فوقالعاده کار کردم. سطح بالایی را به نمایش گذاشتم. اما در ادامه، اوضاع اندکی سخت شد.»
ژیل مولر، تنیسباز اهل لوکزامبورگ که در مرحله سوم، آلیاژ بدنه را با نتایج (4-6 5-7 6-7) مغلوب کرد، حریف نادال در دور چهارم خواهد بود.
بر خلاف نادال، اندی ماری بریتانیایی، رقیب احتمالی او در دور نیمهپایانی برای صعود به مرحلهی چهارم کار آسانی مقابل فابیو فونینی ایتالیایی نداشت و محک سختی خورد؛ وی در ابتدا ست نخست را با نتیجه 2-6 به سود خود به پایان رساند، اما در ست دوم 4-6 شکست خورد تا حساب کار برابر شود. در ادامه، قهرمان دو دوره ویمبلدون توانست با نتیجه قاطع 1-6 در ست سوم به برتری برسد تا همه کمکم او را پیروز نهایی این دیدار تصور کنند. اما فونینی در ست چهارم مجددا نبض بازی را به دست گرفت و توانست 2-5 پیش بیفتد، با این حال این کافی نبود و ماری توانست با مهار کردن ۵ امتیاز ست، در نهایت با حساب ۷ بر ۵ در ست چهارم به پیروزی برسد و راهی مرحله بعد شود.
اما ناکام بزرگ روز پنجم کی نیشیکوری ژاپنی بود که مقابل روبرتو باتیستا آخوت در 4 ست تن به شکست داد. آخوت با این پیروزی نشان داد که در خارج از خاک نیز حرفهایی برای گفتن دارد.
در سایر دیدارهای روز پنجم در بخش مردان، مارین چیلیچ کروات در ادامه روند خوب خود در ویمبلدون امسال، استیو جانسون آمریکایی را از گردونه رقابتها حذف کرد، کوین اندرسون همانگونه که انتظار میرفت در 3 ست از سد روبن بملمانز بلژیکی گذشت و بنوا پر فرانسوی نشان داد که پیروزی 3 هفته قبلش مقابل یانوویچ بلند قامت در مسابقات چمن اشتوتگارت بیدلیل نبوده و موفق شد این تنیسباز بلندقامت لهستانی را در ۳ ست متوالی شکست دهد.
در بخش زنان، ویکتوریا آزارنکا، دارنده 2 عنوان گرند اسلم توانست در برابر هدر واتسون بریتانیایی با نتایج (4-6 1-6 6-3) به پیروزی برسد. سیمونا هالپ، بخت دوم قهرمانی ویمبلدون شوایی پنگ چینی را دو بر صفر (6-7 4-6) از پیش رو برداشت. یلنا اوستاپنکو، قهرمان مسابقات رولند گروس امسال نیز موفق شد با کسب دهمین پیروزی متوالی خود کامیلا جورجی ایتالیایی را در 2 ست متوالی حذف کند. یوهانا کونتا، امید اول بریتانیاییها برای کسب جام نیز با نتیجه مشابه 2 بر صفر ماریا ساکاری یونانی را شکست داد. وینس ویلیامز در مدت 1 ساعت و 25 دقیقه نائومی اوساکای ژاپنی را در 2 ست مغلوب کرد. الینا اسویتولینا با همین نتیجه بر کارینا ویتهفت آلمانی پیروزی شد و کارولین گارسیای 23 ساله نیز 2 سته مدیسون برنگل آمریکایی را مغلوب کرد.
دومینیکا سیبولکووا، شانس هشتم قهرمانی مسابقات اما در برابر آنا کنجو 19 ساله در 3 ست شکست خورد و از دور رقابتها کنار رفت.
برنامه روز ششم مسابقات تنیس ویمبلدون ۲۰۱۷ – شنبه ۱۷ تیرماه ۹۶




























